Terrine de chocolate

Terrine de chocolate

4.4 12 rating
Příprava 5min.
Celkový 8hod.
8 doses

Suroviny

Terrine
  • Óleo q.b. p/ untar
  • açúcar amarelo
    100 g
  • claras de ovo
    2
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    4 - 5 gotas de
  • natas
    300 g
  • chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
    200 g
  • manteiga
    150 g
  • cacau em pó
    25 g
Molho
  • noz
    50 g
  • manteiga
    50 g
  • açúcar mascavado claro
    100 g
  • natas
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 45.5 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 2709.9 kJ / 647.7 kcal
Tuk 53.9 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 31.1 g
Sacharidy 40.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...