
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Terrine
- Óleo q.b. p/ untar
- 100 g açúcar amarelo
- 2 claras de ovo
- 4 - 5 gotas de sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 300 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
- 150 g manteiga
- 25 g cacau em pó
Molho
- 50 g noz
- 50 g manteiga
- 100 g açúcar mascavado claro
- 100 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 647.7 kcal / 2709.9 kJ
- Protein
- 5.5 g
- Tuk
- 53.9 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 31.1 g
- Sodík
- 45.5 mg
Alternativní recepty
Tarte de caramelo e baunilha
3hod.
Bolo de mousse de chocolate
30min
Taça dos reis
8hod.
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2hod. 30min
Tarte de leite e chocolate
4hod.
Baklava
1hod. 20min
Coquini
8hod. 15min
Molho soubise
30min
Tarteletes de chocolate e noz pecan
1hod. 10min
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1hod. 30min
Tarte gelada de leite condensado
12hod.
Marquise de chocolate
3hod.