Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 90 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 220 g de azúcar
- 1 yogur natural (125 g)
-
100
g de aceite de maíz
nebo 100 g de aceite de girasol - 3 huevos
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 660 kJ / 157 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Crêpes sin gluten
45 min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Tortitas sin gluten
40 min