Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 90 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 220 g de azúcar
- 1 yogur natural (125 g)
-
100
g de aceite de maíz
nebo 100 g de aceite de girasol - 3 huevos
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 660 kJ / 157 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Piadinas sin gluten
45 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min