Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.8 49 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 14hod.
1 unidad

Suroviny

Fermento
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharaditas de aceite (para engrasar el molde)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 9.19 g
Kalorie 1730 kJ / 414 kcal
Tuk 16.89 g
Vláknina 3.55 g
Sacharidy 56.25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...