Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermento
- 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar el molde)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1730 kJ / 414 kcal
- Protein
- 9.19 g
- Sacharidy
- 56.25 g
- Tuk
- 16.89 g
- Vláknina
- 3.55 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8u.