Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.8 46 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 14hod.
1 unidad

Suroviny

Fermento
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
    45 g
  • de harina de arroz casera o certificada sin gluten
    30 g
  • de agua
    85 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    10 g
Masa
  • de agua
    500 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    10 g
  • de psyllium
    20 g
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite (para engrasar el molde)
    2 cucharaditas

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 414 kcal / 1730 kJ
Protein 9.19 g
Tuk 16.89 g
Sacharidy 56.25 g
Vláknina 3.55 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...