Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
Relleno
- 100 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de pomelo (sin nada de parte blanca)
- 1 trozo de jengibre fresco de 2 cm aprox.
- 350 g de agua
- 150 g de zumo de pomelo
- 4 yemas de huevo
- 50 g de maicena
Montaje
- 200 g de azúcar
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2333 kJ / 558 kcal
- Protein
- 10.44 g
- Sacharidy
- 79.64 g
- Tuk
- 21.92 g
- Vláknina
- 1.62 g
Alternativní recepty
Flan de dulce de leche
6h 10min
Merengue suizo
10min
Tarta de limón y merengue
3h
Merengue italiano
20 min
Merengue francés
2 godz. 15 min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 godz. 15 min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Tarta de mandarinas
2h 45min
Postre chajá
11h 15 min