Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
Relleno
- 100 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de pomelo (sin nada de parte blanca)
- 1 trozo de jengibre fresco de 2 cm aprox.
- 350 g de agua
- 150 g de zumo de pomelo
- 4 yemas de huevo
- 50 g de maicena
Montaje
- 200 g de azúcar
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2333 kJ / 558 kcal
- Protein
- 10.44 g
- Sacharidy
- 79.64 g
- Tuk
- 21.92 g
- Vláknina
- 1.62 g
Alternativní recepty
Cheesecake de natillas y merengue
1 Std. 30 Min
Pudin diplomático
1 Std. 40 Min
Merengue suizo
10min
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Tarta de limón y merengue
3h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 Std.
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Tarta de castaña
3 Std. 15 Min
Pie de chocolate y merengue
10h