Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
nebo 1 sobre de levadura seca instantánea, (aprox. 11 g) - 1 cdita de azúcar
- 130 g de harina de trigo
Masa de pan
- 250 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
- 500 g de harina de trigo integral
- 2 cdas de semillas de amapola
- aceite de oliva extra virgen, la necesaria para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Pan integral
3 Std.
Trenza de pan de leche
2 Std. 20 Min
Requesón
2 Std.
Hogaza rústica
24óra
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Pan de caja blanco
2 Std.
Hogaza exprés
50 Min
Puré de jitomate básico
35 Min