
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganche de chocolate
- 100 g de chocolate amargo
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
Esponja de chocolate
- 3 huevos
- 50 g de azúcar refinada
- aceite en aerosol el necesario para engrasar
- 25 g fécula de maíz
- 25 g de cocoa en polvo
- 300 g de agua para el Varoma
- 180 g helado de chocolate para servir
- 100 g de fruta de temporada para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 147 kcal / 619 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 47 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espirales sin gluten
1hod. 30min
Oruga de chocolate
3hod. 15min
Los alfajorcitos de mi abue
1hod. 45min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min
Helado de mousse de chocolate
3hod.
Volcán de chocolate
20min
Huevos de chocolate con lunetas de colores
20min
Panqué de chocolate y frambuesa
1hod. 20min
Pastel de chocolate con avellanas
2hod. 40min
Betún de chocolate
10min
Betún de queso crema
5min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min