Esponja de chocolate al vapor
TM6 TM5

Esponja de chocolate al vapor

4.4 (17 hodnocení)

Suroviny

Ganche de chocolate

  • 100 g de chocolate amargo
  • 50 g de crema para batir (30-40% grasa)

Esponja de chocolate

  • 3 huevos
  • 50 g de azúcar refinada
  • aceite en aerosol, el necesario para engrasar
  • 25 g fécula de maíz
  • 25 g de cocoa en polvo
  • 300 g de agua, para el Varoma
  • 180 g helado de chocolate, para servir
  • 100 g de fruta de temporada, para servir

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
619 kJ / 147 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
18 g
Tuk
7 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
1 g
Sodík
47 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty