Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganche de chocolate
- 100 g de chocolate amargo
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
Esponja de chocolate
- 3 huevos
- 50 g de azúcar refinada
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- 25 g fécula de maíz
- 25 g de cocoa en polvo
- 300 g de agua, para el Varoma
- 180 g helado de chocolate, para servir
- 100 g de fruta de temporada, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 619 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 47 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate caliente
15min
Volcán de chocolate
20 min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado TM6
1h 30 min
Leche de caramelo caliente TM6
50min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25 min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 min
Frangipan de almendra
15min
Madeleine de limón
1h
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bollitos de mantequilla
1h 40 min
Donas de chocolate
50min
Ganache de chocolate
35min