Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganche de chocolate
- 100 g de chocolate amargo
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
Esponja de chocolate
- 3 huevos
- 50 g de azúcar refinada
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- 25 g fécula de maíz
- 25 g de cocoa en polvo
- 300 g de agua, para el Varoma
- 180 g helado de chocolate, para servir
- 100 g de fruta de temporada, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 619 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 47 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de queso
6u.
Panqué de zanahoria
1 Std.
Brigadeiro
1h 45 min
Crumble de plátano y pera
30 min
Baguette de chocolate
1h 30min
Panqué de plátano
2 Std. 15 Min
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Pastel de almendras y vainilla
2h
Crumble de fresa
40 min
Pastel de choco nuez
50 min
Panqué de plátano con chocolate
1 Std.
Pastel de cajeta
1h 10 min