Esponja de chocolate al vapor

Esponja de chocolate al vapor

4.2 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 porciones

Suroviny

Ganche de chocolate
  • 100 g de chocolate amargo
  • 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
Esponja de chocolate
  • 3 huevos
  • 50 g de azúcar refinada
  • aceite en aerosol el necesario para engrasar
  • 25 g fécula de maíz
  • 25 g de cocoa en polvo
  • 300 g de agua para el Varoma
  • 180 g helado de chocolate para servir
  • 100 g de fruta de temporada para servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 47 mg
Protein 4 g
Kalorie 619 kJ / 147 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...