
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g brown rice flour plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter chilled and cut into pieces
- 320 g milk plus extra for brushing
- whipped cream to serve
- jam to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 133.3 kcal / 559.8 kJ
- Protein
- 2.3 g
- Tuk
- 4.8 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 80.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min
Gluten free scones
30 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Marshmallow pops
25 Std. 40 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Vanilla protein balls
20 Min
Gluten free chocolate brownie
45 Min