Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 80.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten free scones
30 min
Wholemeal spelt pastry
35min
Pumpkin soup
30 min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Chocolate and nut biscuits
55min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Café-style banana bread
1h 45min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Pancake and fruit kebabs
1 godz.