Gluten free pasta
TM6 TM5 TM31

Gluten free pasta

4.9 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g lupin flour (see Tips)
  • 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 2 tsp salt
  • 2 eggs
  • 60 g water, plus extra for boiling

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1020.4 kJ / 243 kcal
Protein
20.6 g
Sacharidy
44.5 g
Tuk
5.6 g
Nasycený tuk
1.4 g
Vláknina
8.9 g
Sodík
613.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty