Gluten free pasta

4.4 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • lupin flour (see Tips)
    150 g
  • gluten free cornflour plus extra for dusting
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    2
  • water plus extra for boiling
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 613.7 mg
Protein 20.6 g
Kalorie 1020.4 kJ / 243 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 8.9 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 44.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...