Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1500
g Kalbsknochen, mit Fleisch
nebo 1500 g Rinderknochen, mit Fleisch - 3000 g Wasser, kalt
- 2 gestr. EL Salz
- 1 Gemüsezwiebel, mit Schale, halbiert
- 800 - 1000 g Suppengemüse, geputzt, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 3880 kJ / 920 kcal
- Protein
- 152 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbraten
72h
Lyoner
12u.
Fischbrühe
30 Min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1h
Kalbstafelspitz
50 Min
Gemüsefond
45 Min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 Std.
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 Min
Geflügelfond
1h
Gemüsefond/-suppe
50 Min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min