Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1500
g Kalbsknochen, mit Fleisch
nebo 1500 g Rinderknochen, mit Fleisch - 3000 g Wasser, kalt
- 2 gestr. EL Salz
- 1 Gemüsezwiebel, mit Schale, halbiert
- 800 - 1000 g Suppengemüse, geputzt, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 3880 kJ / 920 kcal
- Protein
- 152 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Hühnerbrühe mit Semmelklößchen
1h 5min
Rindssuppe
2h
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1h
Geflügelfond
1h
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Gemüsefond
45 min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min