Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1500
g Kalbsknochen, mit Fleisch
nebo 1500 g Rinderknochen, mit Fleisch - 3000 g Wasser, kalt
- 2 gestr. EL Salz
- 1 Gemüsezwiebel, mit Schale, halbiert
- 800 - 1000 g Suppengemüse, geputzt, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 3880 kJ / 920 kcal
- Protein
- 152 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Kalbstafelspitz
50min
Hühnerbrühe mit Semmelklößchen
1h 5min
Geflügelfond
1 godz.
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Asia-Gemüse
30min
Rindssuppe
2j
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2j
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12 Std. 40 Min