
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 Zweige Estragon abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 1859 kcal / 7784 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 195 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Sodík
- 1272 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3hod.
Klassische Zabaglione
15min
Remoulade
10min
Sauce béarnaise
20min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Béarnaise
40min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2hod. 20min
Zabaione mit Katzenzungen
1hod.
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Sauce Hollandaise
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Vitello Tonnato
48hod.