Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Klassische Zabaglione
15min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Sauce Choron
20 Min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
15min
Senf-Dill-Sauce
2u.
Sauce Béarnaise
40min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Crème brûlée
2h 30min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1u. 30min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min