Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Fischabschnitte (Gräten, Köpfe, Abschnitte, Schwänze etc.), roh
- 80 g Staudensellerie
-
4
Schalotten
nebo 3 Zwiebeln, halbiert - 4 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Thymian
- 1 Zweig Estragon
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Nelken
- 6 weiße Pfefferkörner
- 500 g Weißwein
- 600 g Wasser, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 970 kJ / 230 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geflügellebercreme
5h 30min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 Min
Senf-Dill-Sauce
2h
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Muschelsuppe
40 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 godz. 15 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min