Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Fischabschnitte (Gräten, Köpfe, Abschnitte, Schwänze etc.), roh
- 80 g Staudensellerie
-
4
Schalotten
nebo 3 Zwiebeln, halbiert - 4 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Thymian
- 1 Zweig Estragon
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Nelken
- 6 weiße Pfefferkörner
- 500 g Weißwein
- 600 g Wasser, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 970 kJ / 230 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3h 25min
Möhren in Zitronenöl
45 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40 min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Geflügellebercreme
5h 30min
Schwammerlantipasti
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min