
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Fischabschnitte (Gräten, Köpfe, Abschnitte, Schwänze etc.), roh
- 80 g Staudensellerie
-
4
Schalotten
nebo 3 Zwiebeln, halbiert - 4 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Thymian
- 1 Zweig Estragon
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Nelken
- 6 weiße Pfefferkörner
- 500 g Weißwein
- 600 g Wasser, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 970 kJ / 230 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 Std.
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1 Std.
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 Min
Geflügelfond
1 Std.
Salsa Verde
10 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2 Std. 15 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min