Zařízení & příslušenství
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
Příprava 15min.
Celkový 15min.
10 Portionen
Suroviny
-
Walnüsse, ohne Schale50 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Schafskäse in Stücken200 g
-
Frischkäse100 g
-
Petersilie ohne Stiele (ca. 5 g)1 Bund
-
Balsamico, hell2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
6 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10min.
Möhren-Apfel-Aufstrich
20min.
Feta-Oliven-Aufstrich
5min.
Curry-Nuss-Aufstrich
20min.
Champignon-Quark-Aufstrich
15min.
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25min.
Rote-Linsen-Aufstrich
35min.
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min.
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min.
Hirten-Aufstrich
10min.
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15min.
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15min.