Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 150 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 617 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Feta-Creme
10 Min
Rote-Linsen-Dip
40 min
Pilz-Walnuss-Dip
5 Min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 Min
Avocado-Kräuter-Butter
10 Min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 Min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 Min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 Min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 Min
Radieschen-Dip
10 Min
Feta-Paprika-Dip
10 Min