Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
nebo 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 16.65 g
- Vláknina
- 0.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Greek Stuffed Chicken
1sa 35 dk
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1u. 50min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2u. 45min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1sa 35 dk
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Pork tenderloin parcels
1h
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h