Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin with mustard sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
spring onions cut into pieces180 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
cornstarch10 g
-
white wine50 g
-
100 g water, plus 1/4 tsp meat stock pasteliquid beef stock100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)700 - 800 g
-
fine salt to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
26.9 g
Kalorie
1133 kJ /
271 kcal
Tuk
16.65 g
Vláknina
0.65 g
Sacharidy
3.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deliciously Light
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Mediterranean Turkey Roulades
45min.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1hod. 15min.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min.
Pork tenderloin parcels
1hod.
Chicken breasts pizzaiola
55min.
Pork Chops with Orange
2hod. 25min.
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1hod. 5min.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min.