Pork tenderloin with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Pork tenderloin with mustard sauce

4.1 ( 16 hodnocení )

Suroviny

  • 180 g spring onions cut into pieces
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 10 g cornflour (starch)
  • 50 g white wine
  • 100 g liquid beef stock
    nebo 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
  • 2 pinches fine salt to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
271 kcal / 1133 kJ
Protein
26.9 g
Tuk
16.65 g
Sacharidy
3.4 g
Vláknina
0.65 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty