Pork tenderloin with mustard sauce

Pork tenderloin with mustard sauce

4.2 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • spring onions cut into pieces
    180 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • cornstarch
    10 g
  • white wine
    50 g
  • liquid beef stock
    100 g
    100 g water, plus 1/4 tsp meat stock paste
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
    700 - 800 g
  • fine salt to taste
    2 pinches
  • freshly ground black pepper to taste
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 26.9 g
Kalorie 1133 kJ / 271 kcal
Tuk 16.65 g
Vláknina 0.65 g
Sacharidy 3.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...