Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
nebo 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 16.65 g
- Vláknina
- 0.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 Min
Provençal alouettes
1 Std. 30 Min
Floating islands
40 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min