Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin with mustard sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
spring onions cut into pieces180 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
cornstarch10 g
-
white wine50 g
-
100 g water, plus 1/4 tsp meat stock pasteliquid beef stock100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)700 - 800 g
-
fine salt to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
26.9 g
Kalorie
1133 kJ /
271 kcal
Tuk
16.65 g
Vláknina
0.65 g
Sacharidy
3.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deliciously Light
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1hod.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1hod.
Pineapple Pork Chops
2hod. 40min.
Beef Stroganoff
1hod.
Shrimp and Crab Stack
25min.
Chicken with egg and almond sauce
45min.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min.