Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
TM6 TM5 TM31

Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 g açúcar
  • 400 g pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado
  • ½ c. chá de canela em pó
  • 1 lima, só a polpa
  • 2 claras de ovo
  • 400 g framboesas congeladas
  • 3 pés de hortelã, só as folhas
  • 2800 g espumante
    nebo 2800 g champagne

Nutriční hodnoty
na 1 unidade
Kalorie
1045.9 kJ / 250 kcal
Protein
1.3 g
Sacharidy
26.4 g
Tuk
0.3 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
2.6 g
Sodík
17.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty