Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego

Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 8hod.
14 unidades

Suroviny

  • açúcar
    200 g
  • pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado
    400 g
  • canela em pó
    ½ c. chá de
  • lima só a polpa
    1
  • claras de ovo
    2
  • framboesas congeladas
    400 g
  • hortelã só as folhas
    3 pés de
  • espumante
    2800 g
    2800 g champagne

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 17.5 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 1045.9 kJ / 250 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 26.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...