Torta raw all'arancia e mandorle

Torta raw all'arancia e mandorle

4.4 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
12 porzioni

Suroviny

Base
  • 120 g di uvetta
  • 30 g di semi di lino dorati
  • 120 g di mandorle
Crema all'arancio
  • 100 g di datteri denocciolati
  • 4 g di agar agar
  • 80 g di olio di cocco
  • 500 g di arance sbucciate e senza semi
Glassa e decorazione
  • 100 g di anacardi
  • 70 g di arance sbucciate e senza semi
  • 15 g di sciroppo di agave
    35 g di miele
  • 30 g di olio di cocco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4.95 g
Kalorie 1135 kJ / 271 kcal
Tuk 19.48 g
Vláknina 6.11 g
Sacharidy 20.63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...