Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciliegie
- 350 g di ciliegie a metà e denocciolate (peso netto)
- 100 g di zucchero
Farcitura
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 250 g di mascarpone
- 100 g di yogurt bianco dolcificato
Pasta biscotto
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 120 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 30 g di acqua fredda
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- sciroppo di amarena, a piacere
- ciliegie intere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Torta rovesciata ai fichi
1h 15 min
Piconi
1h 10 min
Frittelle di prugne
9 Std.
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Strüdel all'uva
1h
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2j 15 menit
Tortine all'arancia e cioccolato
2h
Tiramisù alle fragole
3u. 30min
Torta rovesciata all'ananas
1h
Torta alla frutta
1h
Torta di mele e nocciole
1h