Torta di ciliegie

Torta di ciliegie

4.2 5 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Ciliegie
  • 350 g di ciliegie a metà e denocciolate (peso netto)
  • 100 g zucchero
Farcitura
  • 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
  • 250 g di mascarpone
  • 100 g di yogurt bianco dolcificato
Pasta biscotto
  • 3 uova i tuorli e gli albumi separati
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g zucchero
  • 125 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di acqua fredda
Terminare la preparazione
  • 1 - 2 cucchiai zucchero a velo
  • sciroppo di amarena a piacere
  • ciliegie intere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10.3 g
Kalorie 2012 kJ / 481 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 62.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...