Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 gocce di caglio animale (vedere consigli)
- 50 g di acqua tiepida
- 1000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 125 g di yogurt bianco, non zuccherato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3017 kJ / 721 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 40.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro
40min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Coppia ferrarese
1h
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Ketchup light
1 Std. 10 Min
Yogurt alla frutta secca
10min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Primosale
4h 45min
Primo sale
13h 30min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min