
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g mąki pszennej chlebowej (typ 650)
-
150
g semoliny z pszenicy durum
nebo 150 g mąki krupczatki - 2 łyżeczki suchych drożdży
- ½ łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli morskiej plus dodatkowa ilość do posypania chlebków
- 300 g wody ciepłej
- 80 - 100 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 5 - 10 g rozmarynu, świeżego tylko liście
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 152 kcal / 636 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 5.4 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chałka
2hod. 20min
Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim
2hod.
Parathas nadziewane kalafiorem
55min
Bułeczki mleczne bez mąki
45min
Sebadas
45min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2hod. 20min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1hod. 30min
"Dżem" bekonowy
1hod. 20min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1hod. 30min
Bob czorba
13hod. 15min
Fougasse - chleb francuski
2hod.
Batoniki do kieszonki
3hod. 15min