![Chlebki guttiau Chlebki guttiau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31BCF366-5CC6-483D-86EC-CD4327EE6CC3/Derivates/465D5892-8FD2-4A2A-A6AF-3A513A21A6AB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g mąki pszennej chlebowej (typ 650)
-
150
g semoliny z pszenicy durum
nebo 150 g mąki krupczatki - 2 łyżeczki suchych drożdży
- ½ łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli morskiej, plus dodatkowa ilość do posypania chlebków
- 300 g wody, ciepłej
- 80 - 100 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 5 - 10 g rozmarynu, świeżego, tylko liście
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierożki shaomai
2 Std.
Nugat
3sa 15 dk
Meksykański ser queso fresco
4h
Gnocchi alla romana
2 Std.
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1j
Oliwa truflowa
10 min
Żytnie chlebki z bananem
1 Std. 55 Min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Ciabatta
4 godz. 40 min
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2 Std. 40 Min
Chałka
2 godz. 20 min