Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Obst, z.B. Erdbeeren, Pfirsiche, in Stücken
- 100 g Gelierzucker zum Kaltanrühren, z.B. "Gelier Zauber ohne Kochen" von Diamant
- 20 g Sekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1888 kJ / 445 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ingwerhonig
10 min
Mirabellen-Konfitüre
20min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 menit
Aprikosenkonfitüre mit Earl Grey
2h 30 min
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1h 5min
Tropic-Konfitüre
25 menit
Erdbeer-Gelee
1 godz.
Aprikosenkonfitüre
1 godz.
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40 min
Orangen-Holunderblüten-Aufstrich
25 menit
Apfelgelee
5h 30 min
Konfitüre mit Gelierzucker
30min