Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Ale
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 2 TL Salz
- 1 EL Öl
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Bergisches Urbrot
17h
Dunkles Landbrot
4h
Brötchen
1 Std. 40 Min
Röggelchen für Halven Hahn
1sa 35 dk
Partybrote
45 min
Weizen-Roggen-Brötchen
2j 15 menit
Schweizer Bauernbrot
7h
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min