Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Pflanzenöl
- 120 g Olivenöl
- 4 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Milch (H-Milch), zimmerwarm
- 1 Knoblauchzehe
- 4 - 5 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2867 kJ / 685 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 73 g
Alternativní recepty
Sahneeis
10h 20min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 Min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 Min
Petersil-Walnuss-Pesto
35 min
Mayonnaise
5 Min
Olivenpesto
15 Min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Kräuter-Kuchen
2 Std.
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Tomaten-Ketchup
1hod. 30min