Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3 Std. 10 Min
Mousse alla fragola
2h 10min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 godz.
Panna cotta al melone
4 Std. 15 Min
Uova sode ripiene
1h 10min
Semifreddo pesche e albicocche
3h 35min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Coppa gelato alla pesca
24 godz. 15 min
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Panna cotta al caffè
4h 20min