Mousse all'albicocca

Mousse all'albicocca

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod. 30min
4 porzioni

Suroviny

Purea di albicocche
  • fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
    3
  • di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
    400 g
  • di acqua
    200 g
  • di zucchero
    125 g
Panna montata
  • di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
    300 g
  • di zucchero a velo
    40 g
  • di albicocche mature per guarnire
    fettine

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 457 kcal / 1915 kJ
Protein 3.8 g
Tuk 25.8 g
Sacharidy 54.3 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...