Mousse all'albicocca

Mousse all'albicocca

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Purea di albicocche
  • 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
  • 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
  • 200 g di acqua
  • 125 g di zucchero
Panna montata
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 40 g di zucchero a velo
  • fettine di albicocche mature per guarnire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 3.8 g
Kalorie 1915 kJ / 457 kcal
Tuk 25.8 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 54.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...