Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 godz. 15 min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Sorbetto albicocca e kiwi
15min
Sciroppo all'ananas
30 phút
Gelato al miele
8h 15min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Sorbetto alla mela verde
20 Min
Cheesecake ai mirtilli
5h
Semifreddo al limone e mirtilli
2 Std. 15 Min
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30 phút
Sciroppo di fichi
1h 30 phút