Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Gelato veloce alla pera
20 min
Confetti alle mandorle
Žádné hodnocení
Parfait al mascarpone e vaniglia
2u. 35min
Salsa inglese al ribes
20 min
Semifreddo pesche e albicocche
3h 35min
Mousse alla liquirizia
3h 30 min
Trifle ai lamponi
2 godz. 30 min
Salame bianco con ciliegie
3h 40min
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 min