Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 14.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan di carote
50 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Crêpes alle zucchine
1 godz. 15 min
Sformatini al cotechino
30 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Sformatini ai porri
55 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Flan al salmone affumicato
45 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min