Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 14.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini ai porri
55 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 menit
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1j 20 menit
Scrigno di cappelletti
2j
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1j
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Meringata
4j 30 menit
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Crespelle alla valdostana
2j
Crespelle prosciutto e mozzarella
1j 30 menit
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min