Kompatibilní verze
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi al mandarino
- 400 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e in quarti
- 2 mandarini, preferibilmente biologici
- 60 g di fecola di patate + q.b.
- 2 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Condimento
- 6 capesante
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 58.4 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù alle noci e caramello salato
1 Std. 30 Min
Risotto autunnale
50 min
Tartellette cocco e mandorle con curd alle arance
2 Std.
Risotto asparagi e fragole
35min
Aperitivo alla fragola
15min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Cocktail solero
10 min
Frozen mela kiwi
10 min
Flute di fragole e spumante
10 min
Limonata ai frutti di bosco
1h
Cocktail agli agrumi
40min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min