Kompatibilní verze
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi al mandarino
- 400 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e in quarti
- 2 mandarini, preferibilmente biologici
- 60 g di fecola di patate + q.b.
- 2 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Condimento
- 6 capesante
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 58.4 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse salmone e aneto
10 min
Gelato agrodolce al cetriolo
8hod. 20min
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min
Pain au chocolat (senza glutine)
4 Std.
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Dolce mandorle e carruba al vapore
1j 20 menit
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 Min
Crêpes (senza glutine)
50 menit
Passata di finocchi con ragù di calamari
1j
Pasta per pizza (senza glutine)
2j 10 menit