Zařízení & příslušenství
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 Portionen
Suroviny
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Pinienkerne60 g
-
Schnittlauch in Röllchen (1 cm)2 Bund
-
Salz½ TL
-
Olivenöl150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
10 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bärlauchöl
15min.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min.
Basilikumpesto
10min.
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1hod. 15min.
Paprika-Tomaten-Chutney
1hod.
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10min.
Petersilienpesto
10min.
Möhren-Rucola-Pesto
10min.
Paprika-Pesto
40min.
Spinat-Pesto
10min.
Pesto mit Rucola und Chili
5min.
Rucolapesto
10min.