Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
TM6 TM5

Pinienkern-Schnittlauch-Pesto

4.5 (90 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 60 g Pinienkerne
  • 2 Bund Schnittlauch, in Röllchen (1 cm)
  • ½ TL Salz
  • 150 g Olivenöl

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2136 kJ / 510 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
1 g
Tuk
51 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty