Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudín
-
4
panes de muerto, chicos
nebo 2 panes de muerto, medianos - 750 g de leche
- 6 huevos
- 250 g de cajeta
Salsa de cajeta
- 80 g de azúcar
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1012 kJ / 241 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudín de pan
3ωρ.
Pastel imposible al vapor
2 godz. 40 min
Flan de cacao
4 Std. 45 Min
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Mousse de uva
4 Std.
Pay de queso
6 godz.
Cobertura de cocoa con grenetina
30 Min
Atole de Piña
25 Min
Pastel imposible al Varoma
6 godz.
Chocolate blanco caliente con menta
30 Min
Flan de queso manchego
3ωρ.
Flan de queso crema
4 Std.