Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di miele di acacia
- 1 ½ g di agar agar (1 cucchiaino raso)
- 1000 g di acqua
- 400 g di polpa di pesca (circa 5 pesche)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibita ACE
10 Min
Succo di frutta (TM6)
10 Min
Pomodorini al naturale
1h
Sciroppo zenzero e limone
40min
Succo di pesca e mango
20min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Succo di pera (10-12 mesi)
15 Min
Succo di albicocca
2h 10min
Succo di mela
2h 10min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Succo di pera
2h 10min