Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- acqua, Cognac o altro liquore a piacere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 44.4 g
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4h 30min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6 Std. 30 Min
Gelato al miele
8u. 15min
Crème caramel (TM6)
4h
Coulis di fragole
20 min
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2h 25min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min