Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- acqua, Cognac o altro liquore a piacere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 44.4 g
Alternativní recepty
Crème caramel (TM6)
4h
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Crema catalana
40min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Caramello liquido
35min