Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- acqua, Cognac o altro liquore a piacere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 44.4 g
Alternativní recepty
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2u. 30min
Topping al cioccolato
25 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta
6h 30min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Coulis di fragole
20min
Panna cotta al caffè
4h 20min