Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g di gherigli di noci
nebo 100 g di frutta secca mista sgusciata - 250 g di burro morbido, a pezzi
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 5 uova, a temperatura ambiente
- 400 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 200 g di latte
- 150 g di gocce di cioccolato
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2207 kJ / 528 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bussolano di Soresina
40min
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1h 30min
Plumcake soffice yogurt e cioccolato
1h 30min
Torta alle mandorle e carote
1h 5min
Torta di mele e yogurt
1h 30min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55 Min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1 godz. 10 min
Torta di mele e mandarini
1h
Torta ricotta e cocco
1h