Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
La crème anglaise
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 450 g de lait demi-écrémé
Le montage
- 30 g de caramel liquide
-
25
g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées ou effilées,
nebo 25 g de copeaux de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1008 kJ / 240 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Iles flottantes
1 godz.
Mousse au chocolat magique
15 Min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45min
Mousse au chocolat croustillante
2 godz.
Meringues à aromatiser
3h 30min
Meringue classique
3h 25 min
Crème anglaise
10 min
Flan pâtissier
4h 25min
Gougères
45min