Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de cerises avec les noyaux
- beurre, pour le moule
- 125 g de sucre roux, et un peu pour le moule
- 30 g de fécule de maïs
- 50 g de lait
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 40 g d'amandes en poudre
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1475.2 kJ / 352.2 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Tarte amandine aux cerises
2 Std. 30 Min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 Min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1 Std. 10 Min
Muffins aux cerises
2 Std. 45 Min
Clafoutis figues-amandes
50 Min
Clafoutis aux abricots
55 Min
Clafoutis prune-cannelle
40 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Tarte aux mirabelles
50 Min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 Min
Cuajada aux abricots
50 Min
Clafoutis aux cerises
50 Min