Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 310 g di burro morbido + q.b. per imburrare
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 360 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 4 tuorli d'uovo
- 155 g di fecola di patate
- ½ bustina di lievito in polvere (circa 8 grammi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffin al burro
1 Std. 5 Min
Torta margherita CucinaBarilla
1h
Torta semplice al cioccolato
50 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Torta di mele
1h
Torta allo yogurt
40min
Torta di limone e mandorle
1 godz. 20 min
Torta sabbiosa
50 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Torta margherita leggera
2h 30min
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min
Torta margherita
50 min