Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 310 g di burro morbido + q.b. per imburrare
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 360 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 4 tuorli d'uovo
- 155 g di fecola di patate
- ½ bustina di lievito in polvere (circa 8 grammi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta margherita CucinaBarilla
1h
Tiramisù
5 godz. 40 min
Torta di mele
1h
Torta Sacher bianca
2h 15 phút
Torta allo yogurt
40 Min
Torta sabbiosa
50min
Torta margherita
50min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta margherita leggera
2h 30min
Torta chocolat
1h
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Torta semplice al cioccolato
50min