
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina +.q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva +.q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 10 - 15 foglie di basilico fresche spezzettate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 607 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizza Margherita
2hod.
Pizzette al formaggio di capra
1hod. 35min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min
Pizza prosciutto e funghi
1hod. 45min
Pizza alla romana
1hod. 40min
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Pizza diavola
1hod. 45min
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Pizza margherita (per 1 persona)
1hod. 30min