Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge
- 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
- 250 g dark chocolate, small pieces or callets
- 200 g light brown muscovado sugar
- 100 g self-raising flour
- 50 g ground almonds
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 large eggs
Icing
- 80 g vanilla sugar
- 200 g cream cheese
- 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 48.9 g
- Tuk
- 35.9 g
Alternativní recepty
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Applesauce Cake
1h 15min
Chocolate Beetroot Muffins
30 Min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20 phút
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Orange Biscuits
1h
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 Min
Apple Crumble Cake
1h 10min