Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge
- 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
- 250 g dark chocolate, small pieces or callets
- 200 g light brown muscovado sugar
- 100 g self-raising flour
- 50 g ground almonds
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 large eggs
Icing
- 80 g vanilla sugar
- 200 g cream cheese
- 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 48.9 g
- Tuk
- 35.9 g
Alternativní recepty
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2hod. 50min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Plum and Almond Traybake
1h 5 min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min