Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 170 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cocoa powder
- 100 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 50 g icing sugar
- 1 large egg
Salted Caramel
- 80 g light brown sugar
- 60 g unsalted butter, diced
- 70 g double cream
- ¾ tsp fine sea salt
Chocolate Layer
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 240 g double cream
- 15 g unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2028 kJ / 485 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 36.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 Min
Choux pastry
2 Std.
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Millionaire's Chocolate Tart
2 Std. 20 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2 Std. 30 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min