Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 125 g d'amandes émondées
- 125 g de farine de blé
- 125 g de sucre roux
- 125 g de beurre
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La garniture
- 1 c. à soupe de semoule de blé dur, fine
- 600 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés (1 grande boîte env.), coupés en oreillons
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2229.3 kJ / 532.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Tartelettes aux pêches et à lavande
40min
Minitartes fines nectarine-pistache
1h 25min
Tarte abricot-framboise
1 godz. 15 min
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45min
Tarte au citron de Menton
1 godz. 15 min
Tartelettes amandine aux framboises
1 godz. 20 min
Amandine aux abricots
1h 30min
Quiche aux tomates cerises
1 godz.
Clafoutis aux abricots
55min