Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 125 g d'amandes émondées
- 125 g de farine de blé
- 125 g de sucre roux
- 125 g de beurre
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La garniture
- 1 c. à soupe de semoule de blé dur, fine
- 600 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés (1 grande boîte env.), coupés en oreillons
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2229.3 kJ / 532.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sablés aux fraises
1h
Tarte aux abricots façon crumble
3 Std. 20 Min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 min
Clafoutis aux abricots
55 Min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 min
Crumble poire-chocolat
55 Min
Amandine aux abricots
1 godz. 30 min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Crumble aux pêches et au romarin
45 min
Clafoutis prune-cannelle
40min