Kompatibilní verze
Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de farine, pour le moule
- 100 g de semoule de blé dur, type Floraline (voir "Conseil(s)")
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux en poudre
- 80 g d'amandes en poudre
- 400 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés et coupés en deux
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1156.1 kJ / 282.9 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Far aux abricots
1h 15min
Flan pâtissier
4h 25 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Flan individuel à la vanille
50 min
Clafoutis léger aux pommes
50 min
Clafoutis figues-amandes
50 min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Clafoutis exotique aux abricots secs
1 Std. 45 Min
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40min
Gâteau pomme-raisin
1h 15min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Clafoutis aux cerises
50 min