Kompatibilní verze
Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de farine, pour le moule
- 100 g de semoule de blé dur, type Floraline (voir "Conseil(s)")
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux en poudre
- 80 g d'amandes en poudre
- 400 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés et coupés en deux
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1156.1 kJ / 282.9 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 Min
Gâteau au citron
2 godz.
Flan pomme-cannelle
45 min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Gâteau au yaourt
1h 40 min
Clafoutis vapeur pomme-fruits rouges
1h
Gâteau de riz au caramel
1h 40 min
Quatre-quarts au citron très doux
1h
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Flan pâtissier
4h 25min
Gâteau de Savoie
55 min
Gâteau renversé à l'ananas
1h