Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Posypka
- 15 g sera parmezan
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
Nadzienie
- 2 ząbki czosnku
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 150 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 40 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 jajko
Ciasto
- 130 g twarogu, tłustego
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 270 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 jajko
- 1 szczypta cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1 żółtko
- 1 łyżka wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50 min
Wytrawne racuchy z grzybami
40 min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1 godz. 45 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 godz. 30 min
Focaccia z brokułami i anchois
2h 15min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Focaccia z kiełbasą
2h
Podpłomyk cztery sery
55 min
Placki gozleme ze szpinakiem
1h 15min
Chaczapuri adżarskie
1 godz. 45 min
Ziołowe bułeczki z pasztetem
1 godz. 10 min