![Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D1018FCE-2176-4568-B572-034B69E83DCC/Derivates/0D5DF390-9DC1-4955-A7B2-9CDE98CE25E8.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g mieszanych ziół, świeżych, np. rozmaryn, tymianek, szałwia
- 3 ząbki czosnku
- 200 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 125 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 250 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 20 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- warzywa, mieszane, np. marchewka, seler naciowy, papryka, pokrojone na kawałki, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1548.8 kJ / 370.2 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 364.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1 Std. 5 Min
Fondue serowe z bagietką
25 Min
Karmelizowany por
20 Min
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30 Min
Deser z solonym karmelem
1 Std.
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 Min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 Min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 Min
Dip serowy
10 Min
Sos serowy roquefort
20 Min
Sos z sera cheddar
20 Min
Sos serowy Mornay
10 Min