Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, blanda para engrasar
- 3 huevos
- 150 g de azúcar refinada
- ¼ cucharadita de sal
- 200 g de mantequilla, blanda y en trozos
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de agua
- 100 g de azúcar morena
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 200 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharadita de bicarbonato de sodio
- 70 g de cocoa en polvo
Relleno de chocolate
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 20 g de cocoa en polvo
- 80 g de mantequilla, en trozos
- 1 pizca de sal
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 350 g de leche condensada
Ganache de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 250 g de fresas
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2556 kJ / 610 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Crepas
1h 15min
Brownies
50 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pastel de tres leches
2h
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Betún de queso crema
5 Min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Pastel de almendras y vainilla
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Glaseado de crema de mantequilla
5 Min
Crepas, receta básica
1 Std. 20 Min
Conchas Gourmet
3 Std. 15 Min