
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de vainilla
- 500 g de leche entera
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 vaina de vainilla cortada a lo largo
- 6 yemas de huevo
- 150 g de azúcar
Obleas
- 100 g de mantequilla sin sal en cubos
- 100 g de azúcar glass
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de claras de huevo
Salsa de fresa
- 400 g de fresas sin rabo
- 40 g de azúcar
Montaje
- azúcar glass para servir
- 500 g fresa en rebanadas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 75.8 kcal / 317 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 4.8 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de chocolate y chile con jarabe de whisky TM6
14h 20min
Helado de ginebra y lavanda TM6
14h 35min
Dulce de leche
1h 10min
Donas de encanto
2h
Helado de vainilla
12h
Helado de caramelo y sal TM6
14h
Choux y eclairs
1h 30min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Natillas de vainilla con merengue de leche y polvo de mandarinas
1h 30min
Bisque de camarón
25min
Helado de canela
12h
Rompope
1h 30min