Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 90 g de papa, cocida
- 150 g de agua
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 350 g de harina
Topping
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de orégano seco
- 5 jitomates, rebanados o 20 jitomates cherry en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja blanco
2h
Taboule
15min
Kipe charola
1h 30min
Palitos de pan crujientes con tocino y queso
35 Min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2h
Bollitos de albahaca y parmesano
2h 50min
Panecillos de queso de cabra
2h
Keppe charola
1h 40 min.
Jocoque casero
15 Std.
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Focaccia - Demo presentadores
35 Min
Focaccia de papa y romero
1h 40 min.