Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jogurtová pěna
- 25 gramů cukru moučky
- 2 bílky
- 1 špetka soli
- 300 gramů řeckého jogurtu
- 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
Domácí ovocný sirup
- 220 gramů cukru krupice
- 30 gramů vody
- 500 gramů ovoce, např. jahod, meruněk, broskví, blum, třešní - vypeckovaného, na kousky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 4.63 g
- Sacharidy
- 79.68 g
- Tuk
- 2.95 g
- Vláknina
- 2.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Třešňový koláč s vanilkovým krémem
4h 45min
Tvarohový krém - Termix
1 godz. 10 min
Vanilkové nebe s broskvovým přelivem
12 godz. 15 min
Čokoládová roláda
6 Std. 30 Min
Pudingovo-mandlové řezy
2h 30min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 godz. 45 min
Anglické kedgeree
45 min
Čokoládový puding
15 Min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3h 40min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30min
Jogurtový pohár s lesním ovocem a medem
5min