Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 180 gramů vlašských ořechů
- 6 bílků
- 120 gramů cukru moučky
- 20 gramů másla, pokojové teploty
- 60 gramů hrubé mouky
- 10 gramů kakaa
- ½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
Zdobení
- 500 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku, vychlazené
- 100 gramů cukru moučky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1232 kJ / 294 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Švestková omáčka
43 Min
Malinový puding
35min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1h
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
1h
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10 Min
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4u. 30min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30min
Dort s máslovým krémem
1 Std. 45 Min
Citrónová poleva
7 Min
Tvarohovo-smetanový krém
10 Min
Kynutý švestkový koláč na plech
1u. 25min