Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compote de rhubarbe
-
600
g de rhubarbe fraîche, coupée en tronçons
nebo 600 g de rhubarbe surgelée, préalablement décongelée - 150 g de sucre roux
La crème au fromage blanc
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 400 g de fromage blanc nature
- 50 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cobbler à la cerise
40 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min.
Crème fraise rhubarbe
1 godz. 30 min
Gratin fraise-rhubarbe
25 min.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Compote de rhubarbe
1u. 5min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2óra 30p
Crumble rhubarbe-gingembre
55 Min