Glace rhubarbe, romarin et estragon

Glace rhubarbe, romarin et estragon

3.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 14hod.
1 bocal

Suroviny

La veille
  • 1000 g de rhubarbe coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 200 g de sucre roux
Le jour même
  • 1 branche feuilles de romarin frais
  • 1 c. à café d'estragon frais
  • 1 blanc d'œuf

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Sodík 172 mg
Protein 12 g
Kalorie 4298 kJ / 1015 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 25 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 2019 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...