Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2019 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 25 g
- Sodík
- 172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8 godz. 15 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Compote rhubarbe fraise
35min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Clafoutis à la rhubarbe
55min