Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2019 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 25 g
- Sodík
- 172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 Min
Sorbet concombre-sirop d'érable
3h 5min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Chou rouge aigre-doux
35min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Glace à la rhubarbe
36 Std. 25 Min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h