
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de rhubarbe coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1015 kcal / 4298 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 2019 g
- Vláknina
- 25 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24hod.
Gratin rhubarbe et noix
45min
Glace concombre groseille
2hod. 15min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3hod. 40min
Gelée de sureau
50min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Gelée de groseille
35min
Pesto à l'ail des ours
10min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Compote de rhubarbe
1hod. 5min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6hod.
Velouté de panais et pomme au curry
35min