Glace rhubarbe, romarin et estragon
TM6 TM5 TM31

Glace rhubarbe, romarin et estragon

3.0 ( 6 hodnocení )

Suroviny

La veille

  • 1000 g de rhubarbe coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 200 g de sucre roux

Le jour même

  • 1 branche d'aiguilles de romarin frais
  • 1 c. à café d'estragon frais
  • 1 blanc d'œuf

Nutriční hodnoty
na 1 bocal
Kalorie
1015 kcal / 4298 kJ
Protein
12 g
Tuk
2 g
Sacharidy
2019 g
Vláknina
25 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
172 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty