Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bread
- 270 g strong wholemeal bread flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g oat flakes
- ½ Tbsp bicarbonate of soda
- 200 g milk, plus 1 Tbsp for brushing
- 30 g sugar beet molasses
- 25 g oil
- 1 medium egg
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g raisins
- 1 egg yolk, from medium egg
- sesame seeds, for sprinkling
- pumpkin seeds, for sprinkling
Cashew Butter
- 250 g cashew nuts
- 40 g groundnut oil
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2879 kJ / 688 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Spelt bread
1h 45min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Chewy Pistachio Biscuits
45min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
German Bread
4h 15min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min