
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g olive oil plus extra for greasing
- 60 g blanched almonds
- 350 g rye flour
- 150 g strong wholemeal bread flour
- 30 g cider vinegar
- 2 tsp fine sea salt
-
1 ½
tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast crumbled - 450 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 129 kcal / 541 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spelt Bread
1hod. 45min
Rye Flatbreads
2hod. 10min
Spelt and Buckwheat Bread
1hod. 55min
Irish Stout and Walnut Bread
2hod. 50min
Rye Bread Rolls
4hod.
Scandinavian Rye Bread
27hod.
Seedy Wholemeal Bread
1hod. 35min
German Bread
4hod. 15min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Walnut Bread
2hod. 45min
Rye and Walnut Bread
1hod. 25min
Crusty Spelt Bread
2hod. 20min