Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rührteig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
- 1000 g Kirschen, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1500 kJ / 358 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeertorte
4 godz.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 godz.
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 godz. 20 min
Beeren-Blechkuchen
1h 30min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min