Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rührteig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
- 1000 g Kirschen, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1500 kJ / 358 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 Std.
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10 min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 Std. 20 Min
Pfirsichkuchen vom Blech
1h 10 min