
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rührteig
- 250 g Butter weich, in Stücken
- 300 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
- 1000 g Kirschen entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 358 kcal / 1500 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1hod. 20min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4hod. 15min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1hod. 10min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1hod. 20min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9hod. 30min
Rotkäppchen-Kuchen
4hod.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1hod.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Apfel-Streuselkuchen
1hod. 30min
Apfel-Käsekuchen
1hod. 40min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1hod. 5min